måndag 3 augusti 2009

another trip to nyc



oh boy !
åkte in til nyc på 30 minuter(rekord) och hämtade upp peggy the freshy och sedan bar det av till 79th street och dörrmannen släppte in oss till Marias våning. herre jisses , det var som att bo på hotell. snyggaste designen, snyggaste badrummen och skönaste sängen någonsin! När Maria kom drog vi ut på lite sightsing. vi åkte till south street seaport och åt väldigt god mat. sen gick vi in och kolade i småaffärerna vid pierre17. vi kollade även på en amazing fullvuxen dock smal och vältränad yogainstruktör som hade en show på gatan. han kunde göra saker med sin kropp som fick nerverna i min hjärna att snurra konstigt. han var överallt med ben och armar och huvud. .. riktigt sjukt.
sen gick vi till wallstreet och kollade lite och till sist grand zero och century21.
vi åkte hem och vilade lite, sen bar det av till en väldigtkänd resurang (ninos) där presidenter och kändisar över världen har ätit. vi var störtcoola.det var urvackert där inne och vi tackar ken så hemskt mycket som bjöd oss på dessa sjukt dyra och exlusiva mat och dryck.

efter detta blev det hem och sova.

dag 2
vi gick upp lie senare än planerat eftersom det ösregnade. vi fick göra sightsing i bilen för det mesta. vi åkte till hamnen för at fåen blick på frihetsgudinnan och the sphere! senåkte vi vidare till the empire state building, där vi tyvärr inte kunde åka upp eftersom det var så dimmigt så det inte hade varit värt. .. vi begav oss vidare och såg saker som , un, chinatown,little italy, flat iron building, osv.
vi åkte hem och vilade och sedan beställde vi hem mat.
jag och jessica testade sushi, vilket inte är så äckligt som alla antyder, men det är ingen favorit direkt .. men vår huvudrätt var iaf chicken teryaki.
efter maten åkte vi med ken och maria till stationen och direkt till matchen.
förlorade med ett poäng i 3 minuters förlängning ..
men men.
okej nu äre så att evelina har 2 dagar kvar i usa. så god natt.. snart
här är lite bilder från helgen
evelina och jessica i south street seaport

evelina och maten i south street seaport

evelina och jessica i s s sp

den sjuka underliga coola mannen

evelina och jessica på wallstreet

evelina, jessica och ken på ninos

evelina, jessica, maria, ken på ninos

evelina i den supergoa sängen

evelina och jessica busar


x0x0- evelinanana

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv din kommentar här tack!