onsdag 19 augusti 2009

naturmänniskor för en natt

det är mycket nu , för allting ska starta.

Jag måste säga GRATTIS till Mathias som firades med pompa och ståt, eller iallafall med pommac och tårta och en present, i hans och kirres lägenhet. Efter det gick vi hem och visade vår lägenhet för Charles, Johanna, Josefin, Andreas och Simon. Vi hade snack långt in på natten och Challe invigde stolt vårat badkar. och det är definitivt godkänt.


men sanda Wildcats och Wolves gav sig ut på en teambuilding ute i Tidan här i Småland. I lägenheten e.Svensson, e.Busatlija, j.grant var det pannkakslagning som gällde i måndags kväll! På tisdagsmorgonen pallrade vi oss upp i tid för att göra i ordning pannkakor och all annan matsäck och packning vi hade med oss. Vi färdades till Kyrkekvarn kanotcenter i fyra mini-bussar vilket gick bra. Jag paddlade med Sophie Persson som var en perfekt partner under resan! Vi hade kul och var fruktansvärt bra! Vi paddlade iväg och klarade oss igenom lyft och forsar. Höjdpunkten på ditresan får vara när Jessica och Noffen välter i sin kanot. (stackarna fick ju snöret upp i arslet)

När vi kom fram till vår lilla sovplats var det lite chill stund tills vi fick ett antal frågor att besvara. Där gick det tyvärr inte riktigt lika bra som paddlingen , men vi kom i alla fall inte sist :) vi åt mat som treorna så duktigt lagade. köttbullar och pasta stod på menyn och för varje köttbulle som Andreas råkade tappa ner gällde tre-sekunders-regeln, Kirre var där på varenda en!
kvällen fylldes med mys vid elden och tipspromenad och mer mys vid elden, och för vissa som charles och gänget var det riddare i skogen som gällde .. eller forntida människor med pinnar såg det ut som .. vem vet vad som pågick där :)
Emina och jag och Elin hade våra speciella problem men visst löste vi dem galant .. julgran? eller vad säger du emina! hehe
Vi sov i ett svinkallt tält så egentligen sov vi inte så mycket , iallafall inte jag!

vi blev väckta imorse klockan halv 8 av Dennis och det var dags för frukost för att sedan bege oss hemåt. Och visst gick det som en dans på vägen hem .. tills motströmmen kom. De enda paret som klarade sig ur utan problem var Andreas och Maja vilket dom ska ha credit för. Jag och Sophie var nästa par att ta sig igenom det otroligt starka motströmmen!
Sen efter det gick det som en riktig dans på rosor. vi höll oss i täten med Johanna och Johan och så småningom Noffen och Jessica. Lättnad var det rätta ordet när kanot nr 83 kom i land!

Österängen stod det på en av minibussarna, tekniskt talat då och det var inte mycket som blev sagt på den resan hem eftersom alla sov ..
btw. är inte Emina busatilldet bäst i världen ? <3



You make me laugh and you make me cry. Still.


xoxo-evelinanana



2 kommentarer:

  1. åh va kul ni basketgirls n boys verkar ha det!
    ses på fredag puss! :)

    SvaraRadera
  2. vi har det väldigt kul :) <3

    SvaraRadera

Skriv din kommentar här tack!