tisdag 29 december 2009

svenssons och cornelia ute på vift

Varken du eller någon annan kan göra bättre än sitt bästa. Ingen kommer anklaga dig för att du inte gör ditt bästa om det verkligen är vad du försöker. Sök dig till de folk utan fördomar, de kommer kunna ge dig den ultimata självkänslan och göra att du vågar ge tillbaka. Vi alla måste inse att våra liv alltid kommer kretsa runt oss själva och därför bör våra tankar och handlingar ibland kretsa runt någon annan. Det är inte något krav, men förmodligen ett bra sätt att vidga vyerna för omtänksamhet och för att bli pålitlig.
- evelina svensson

imorse gällde det att planera ..
jag, hanna och corre kollade upp tågen igårkväll och kom fram till att vi hade en halvtimme på oss efter feelgood-passet att duscha byta och och ta oss till stationen. nemas problemas för fiffiga tjejer som oss.
Jag och hanna fick skjuts av mamma in till stationen där vi köpte biljetterna. sen drog vi snabbt som fasen till feelgood och bytte om och förbredde oss på våran undergång.. det gick ändå helt okej. Passet var inte lika mördande som det förra även om detta var jobbigt med.Det var faktiskt kul idag :)
Efter crossfitpasset drog vi löpet in i duschen och ut och sedan till stationen blöta toffsar på huvet in på station och sedan in på tåget. Såklart fanns det inga platser så vi fick sitta i trappan på i gången där man går ut. där satt vi med våra väskor och jackor och sminkade oss och torkade vårat hår. en upplevelse. hihi!
när vi väl kom till stockholm var det full fart mot stan. Cornelia var vår guide eftersom när man kommer från vår familj föds man inte med lokalsinne. höh
Hitta saker från monki - blågrön body med spetsiga armar
åhlens city- cornelias och min älsklingsbody grå,svar, vit
Kicks - parfym. Jlo live
Butterix -pappas present som är klockren
vi hade det mysigt i den iskalla huvudstaden och åkte hem med samma fördömliga platser ,, fast denna gången hade vi iallafall två stolar att fälla ut eftersom det var ett nybyggt tåg!
där hade vi kul och jag och hanna imiterade morgan pålsson ungefär hela resan. Cornelia skrattade ljudligt och hanna och evelina likaså. Det var kul, jag hade kul, det blev en toppendag:)

xoxo-evelinanana

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv din kommentar här tack!