torsdag 13 maj 2010

roliga besked

Fick roliga besked på träningen i tisdags förresten. Blev sjukt glad.

Igår var det dags att packa för hemfärden, men det skulle ju hinnas med att gå i skolan också. Jag gick till skolan och åkte hem och åt sen tillbaka för att gå på extraekonomin. Jag,Emina,Elina och Johannes var de mest trogna eleverna, vi satt kvar till kvart över fyra för att lära oss den där jäkla bokföringen. Nu är det snart upp till bevis.
Efter det blev det att skynda sig till bussen för att åka hem och packa, vilket jag inte gjort ..
Det blev att slänga i sig rostemackor och åka in till stationen.
Väl på tåget hade jag hur tråkigt som helst, vilket inte är så ovanligt men bara för att klaga lite extra.
Det var den skönaste känslan på länge att komma hem innanför dörren i lugna barkarö för att sedan jobba sig upp för båda trapporna med min väska som på något sätt alltid lyckas bli väldigt tung. Men det var det värt.
idag har jag och bellbell jobbat hos Papi i 6 timmar. sjukt härligt att se min brud igen. Hon är livsglädje!
men det ni bör veta som faktiskt är intressant är att jag idag, den13 maj, ÖVNINGSKÖRDE på riktigt för första gången. Skylten satt på bilen och papperna var lagliga och låg i bilen! Dock så körde jag fortfarande bara upp och ner för backarna på tomten ,men jag måste börja där. är ju inte så van. och fyfan va jag är dålig. Så ni i Jönköping- var glada att jag övningskör i Västerås.. ni i västerås- var glada att jag bor i Barkarö.. och ni i Barkarö- jag är väldigt ledsen.

Efter maten och långt snack med mami och papi om allt och inget så blev det att hjälpa syster med läxor och få massage i gengäld. Jag är egentligen inte så taskig att jag ber om belöning för sådant , men grejen var den att jag kollade på Hockeyn och var väldigt inne och när hon erbjuder massage så tackar man ju inte nej :)
vi lägger in en supersöt bild på syster Hanna
xoxo-evelinanana

1 kommentar:

Skriv din kommentar här tack!