tisdag 2 februari 2010

sången för hockeykillar

If you don't love her, don't you dare raise her hope

utifrån förutsättningarna kan allt verka väldigt lovande, men vad hjälper det när förutsättningarna är sämre än dina förväntningar? Det blir en slags obalans i ditt psyke när din kroppsliga anda kommunicerar inte med din mentala anda på ett korrekt sätt. Vem har svaren på hur man kommer ur en svår och jobbig period i sitt liv? Vem vet om svaren du eventuellt får är de bästa, ultimata och mest konkreta som går att få tag på? Finns det svar eller fortgår tiden med ditt livs flöde och att ödet bestämmer hur vida du kommer att klara dig ur perioden eller inte? Eller är det kanske ödet som är svaret? .. Jag är minst sagt förvirrad. men jag söker inte hjälp. jag söker nedsänkande av stress. Det är mitt svar, och kanske öde.  - evelina svensson

idag var det Grundkurs på morgonen med Linda och sedan blev det en underbart lång extra frukost i matsalen. Jag och Linnea taggade sönder och sjöng massa vackra låtar på vägen till matsalen, dock sjöng vi inte så vackert. Vi kan ju säga att vi hamnade i en för ett ögonblick lite pinsam situation. Vi sjunger och dansar och sjunger och dansar. när vi går upp för trapporna till matsalen börjar vi med " Don't you know that there is aint no mountain high enough.. osv. och Linnea kör en rivdans till denna redigt vackra sång som vi båda bjöd på.. när vi går in genom matsalsöppningen märker vi att vi inte är själva .. det är inte bara basketmänniskor i matsalen utan även två bord fulla med hockeykillar som stannat upp från sitt ätande och bara glor när vi med ett halv leende och röda kinder och med lite fniss går in i matsalen och tar för oss. vi var outstanding så att säga!
och jag måste ju även säga GRAAAATTTTIS  till Linnea som igår runt 10.15 körde upp och klarade det. Vi måste börja planera ett mål då några får åka med den nyblivna chauffören!

Jag är äckligt nervös och stressad inför det kommande ekonomiprovet. men det kändes jäkligt gött att drämma till med MVG på svenskaprovet, dessutom 47 av 47 poäng :) *klapp på axeln eve*

ikväll drar vi till med marängsviss och Paradise hotel final med mina underbara sambos!
vi slänger in en söt bild på mig och mina lägenhetskompanjoner här och nu
xoxo-evelinanana

1 kommentar:

  1. Duktigt oväntat att du fick Mvg eller hur? Var det inte du som hoppades på MVG men inte var säker :-P tror nog man är rätt säker om man får alla rätt :-P.

    SvaraRadera

Skriv din kommentar här tack!