söndag 25 april 2010

SM GULD

sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't mean that you love them any less.. sometimes it even makes you love them more 
kunde inte sova inatt .. lustigt.
gick upp ganska sent, sen blev det att äta en snabb frukost vid lunchtid och sedan gå till gymmet med Emina. Vi hade planerat allt. vi skulle gå igenom fystesterna och sedan sola. men nej.. solen vill ju inte jobba med oss. det var svinvarmt när vi gick till gymmet och efteråt så så vi nästan bara moln. blev ledsen och aggressiv.
Vi trotsade det i cirka 20 minuter men sen gick vi hem. Vi chillade tills Linnea kom då vi drog in till stan för att fika. och vilken fika sen!
Vi åkte in och bestämde oss för att gå till Adilante och ta lite lunch-middag. görgott var det. När vi suttit där och snackat lite behövde vi en mysig stämning så vi gick till Claras och fortsatte vår fika där. Vi snodde till oss sofforna så snabbt det gick och där spenderade vi 5 av våra 6 fikatimmar.
Medan vi var på Adelante så blev de ju ett jävla röj på stan eftersom HV 71 TAGIT SM GULD!
Isabell mötte upp oss på Claras. Emina drog några sköna kommentarer och tänkte skriva två av dem. .
Vi hade pratat om Hv hela kvällen och Emina är väldigt inne i sin mobil och tittade plötsligt upp och frågar: Dom heter Hv 71 va?
Vi skrattade en aning och dumförklarade henne lite granna. När vi var uppe i yran om SMguld funderade Emina eftertänksamt och frågade mig och Linnea : hurrni.. tror ni folk skulle göra såhär om vi tagit smguld? .. Efter vistelsen där gick vi ut på stan och lotsade runt i yran. SM GULD SM GULD SM GULD ect. hördes långa vägar. För jävla go stämning och jag blev nykär i Jönköping stad. jag blev helt ärligt glad i hjärtat av att se så många människor stötta sitt hockeylag. mycket vackert.
Vi träffade massa människor. Däribland Andreas, Fredrik och Robin som härjade från bilen. Vi åkte hem för att kylan dödade oss och att det var för lång tid kvar tills hv skulle komma hem från sthlm.
nu sitter vi i vardagsrummet och hasar.
jag ska hälsa från Linnea förresten :)

xoxo-evelinanana

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv din kommentar här tack!